Peels

 • Ormedic lift solution

  Deze natuurlijke peelbehandeling helpt de huid terug te brengen in balans, zorgt voor optimaal herstel en regenereert cellen voor het behouden van een mooie, jonge en stralende huid. De ormedic lift peel bevat geen zuren en is geschikt voor ieder huidtype. Ook mag deze peeling gedurende zwangerschap worden toegepast.

  Deze peel word altijd als deze geschikt is voor jouw huid, geadviseerd tijdens de eerste afspraak bij Het CB SkinTraject.

 • Signature lift solution

  Deze peel bevat stamcellen en is daardoor een ware detox voor de huid. Het bevat ook aloë vera en dit verzacht en hersteld de huid intens. Het verminderd sterk roodheden, hydrateerd de huid optimaal en geeft de huid weer een jeugdige uitstraling.

  Deze peel word altijd als deze geschikt is voor jouw huid, geadviseerd tijdens de eerste afspraak bij Het CB SkinTraject.

Voorbehandeling

Een chemische peel is natuurlijk een best geavanceerde behandeling, maar ook erg sterk effectieve behandeling. Er worden veel werkstoffen gebruikt, daarom is het zeker van belang dat we de huid eerst gaan voorbereiden met producten voor thuis. Deze producten worden altijd geadviseerd bij de eerste stap van het CB SkinTraject.

Start nu met de eerste stap!

Producten

CB Skincare traject

Wij zij de huidkliniek die samen met jou voor het optimale resultaat gaan!

Door middel van ons concept, het CB Skincare traject stellen wij geheel voor jou een persoonlijk behandelplan samen. Iedere huid is anders en verdient ook zijn eigen plan om verbetert te worden.

Het CB Skincare traject

 • Stap 1: Huidscan + consult

  Dit is je eerste afspraak van het gehele traject. Bij deze afspraak gaan we verschillende foto's van de huid maken door middel van onze huidscan. Daarnaast gaan we ook een vragenlijst met je doornemen. Door deze combinatie kan onze huidexpert jouw hele huid duidelijk in kaart brengen en een juist advies van producten, supplementen en behandelingen persoonlijk samenstellen voor jou.

  Start nu!
 • Stap 2: Producten

  Bij de huidscan zijn er producten geadviseerd. Deze producten geven jou al 70% resultaat van het optimale. Deze producten zijn persoonlijk samengesteld op jouw huid om het beste resultaat voor jou te behalen! Deze producten ga je dagelijks toepassen aan je routine, 's ochtends en 's avonds.

 • Stap 3: Behandelingen

  Ondertussen gebruik je nu minimaal 4 weken de geadviseerde producten. Je moet deze producten eerst minimaal 4 weken gebruiken om de huid voor te bereiden op de behandelingen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van actieve werkstoffen.

  Het behandeltraject is nu van start gegaan en dit zijn 6 behandelingen om de 2 weken. Dit is een kuurverband van behandelingen, omdat we hiermee het uiterst uit jouw huid gaan halen. Deze behandelingen worden ook persoonlijk samengesteld op jouw huid en kunnen bestaan uit peelings, microneedling of een combinatie hieruit.

 • Stap 4: Evalueren + resulteren

  Het traject van de behandelingen zijn voorbij en je gebruikt nu al 4 maanden de producten thuis, dus het is nu zeker tijd om alles even te evalueren en de resultaten wat we nu al behaald hebben te bekijken. Wij vinden deze afspraak van essentieel belang, want doordat jouw huid zo'n verandering is ondergaan, heeft jouw huid hoog waarschijnlijk andere producten nodig voor thuis. Deze gaat onze huidexpert dan opnieuw adviseren voor jou, om nog betere resultaten te behalen. Verder is het van belang dat je terug komt in de kliniek voor onderhoudsbehandelingen. Deze behandelingen raden wij aan om eens in de maand te ondergaan.