Het stappenplan

 • Stap 1: Huidscan

  De eerste stap is oriëteren van de huid, achter de oorzaak komen en daar een passend behandelplan op samenstellen. Dit doen wij door middel van de Huidscan+Consult. Verder gaat het echte werk van jouw persoonlijke coach en van jou zelf van start, dagelijks jouw advies toepassen in je routine. Dit kan met producten, supplementen of levenstijl advies zijn!

  Een huidprobleem genezen doe je altijd samen en nooit alleen!

 • Stap 2: Thuisadvies

  Jouw thuisadvies, is het advies die samengesteld is bij de huidscan + consult en kan bestaan uit producten, voedingssupplementen en/of leefstijladvies. Als jij je aan het persoonlijk samengestelde plan voor jou houdt, dan behaal je hier al 70% mee van het optimale resultaat.

  Dit is natuurlijk wat we graag willen zien bij het verbeteren van de huid, of dit nou voor roodheid, rimpels of pigmentproblematiek is.

 • Stap 3: Behandelingen

  4 weken na het gebruik van de geadviseerde producten, starten de behandelingen. Deze behandelingen kunnen bestaan uit peelings of microneedling en daarvan onderga je er in totaal 6 om de 2 weken. Door deze behandelingen te ondergaan behaal je dus het gehele optimale resultaat, wat er te behalen valt.

  Naast dat je thuisadvies geheel persoonlijk word geadviseerd, wordt de behandeling ook geheel persoonlijk samen gesteld van product tot product die wordt gebruikt tijdens deze behandelingen.

 • Stap 4: Evalueren & resulteren

  Ondertussen zijn de behandelingen voorbij en houdt je je al een enige tijd aan het thuisadvies. Dan is het moment aangebroken dat we opnieuw een huidscan gaan maken, de resultaten gaan bekijken die we behaald hebben en gaan evalueren over de afgelopen periode.

  Wij vinden het van essentieel belang dat het traject die je bent ondergaan ook als 'goed' ervaren is. Na dat we de resultaten hebben bekeken gaan we opnieuw producten voor je adviseren om nog betere resultaten te behalen en jouw resultaat ook te onderhouden. Daarnaast adviseren we ook altijd om je resultaat extra te behouden door eens in de maand in de huidkliniek te komen voor een behandeling.

Resultaten van het CB Skintraject

Elke huid is anders en heeft ook een ander behandelplan nodig! De dames hieronder zijn het CB SkinTraject aangegaan en hebben tot nu toe deze resultaten behaald!