Voordelen van de plasma lift

 • 1 behandeling

  Slechts met 1 behandeling behalen we al zo veel resultaat en verstrakking, dat er eigenlijk ook niet meer behandelingen nodig zijn.

 • Snel herstelproces

  Het herstelproces bij deze ingreep is relatief kort, als je dit vergelijkt met een operatieve lift. Bij deze behandeling ontstaan brandwondjes, deze moeten herstellen en de duur van het herstel is ongeveer 7 tot 10 dagen.

 • Geen operatie, maar wel een lift

  Omdat er gewerkt word met plasma (geïoniseerde elektriciteitsboog) verstrakken de huidvezels al intensief. Hierdoor hoeven wij niets qua huid weg te snijden of te branden, maar gaat dit juist als een natuurlijk proces.

 • Geheel natuurlijk

  Doordat de huid een natuurlijke reactie geeft op de plasma, hoeft er geen botox of fillers bij te komen kijken. Het resultaat is ook blijvend, tot er nieuwe huidverslapping komt. Dit heb jij zelf in de hand door middel van je leefstijl.

Voorbehandeling

Bij de plasma lift moet er vooraf een consult worden ingepland. Er word gewerkt met elektrische impulsen en we moeten hierbij geen risico's lopen. Het is zeker een ingreep en bij het consult worden alle specificaties met je doorgenomen. Daarbij raden we altijd aan om een goede SPF na de behandeling te gebruiken en eventuele supplementen.

Boek hier jouw consult

Behaalde resultaten