Solutions

 • Depigmentation solution

  De depigmentation solution is een serum die speciaal geformuleerd is om pigmentatievlekken te genezen. Het serum werkt licht op het corrigeren van pigmentatievlekken, maar wel sterk op het preventief behandelen van het pigment.

  Deze behandeling word altijd als deze geschikt is voor jouw huid, geadviseerd tijdens de eerste afspraak bij Het CB SkinTraject.

 • Skinmark solution

  De skinmark solution gaat vooral werken op de celvernieuwing stimuleren. Deze word altijd ingezet om littekens van bijvoorbeeld acne te verminderen. Door deze solution komen er gezonde cellen bij en verminderd het de beschadigde cellen van het littekenweefsel.

  Deze behandeling word altijd als deze geschikt is voor jouw huid, geadviseerd tijdens de eerste afspraak bij Het CB SkinTraject.

 • Photo-aging solution

  De photo-aging solution heeft een sterke kracht om huidverslapping effectief te verminderen. Het heeft anti-oxiderende bestandsdelen waardoor de huidcellen beschermd worden tegen oxidatieve stress.

  Deze behandeling wordt altijd als deze geschikt is voor jouw huid, geadviseerd tijdens de eerste afspraak bij het CB Skintraject.

 • Mesotox solution

  De mesotox solution verminderd expressielijnen en voorkomt ook komende rimpels. Door de peptide formulering heeft het een licht botox effect waardoor het de komende expressielijnen voorkomt.

  Deze behandeling word altijd als deze geschikt is voor jouw huid, geadviseerd tijdens de eerste afspraak van het CB Skintraject.

Voorbehandeling

Een microneedling behandeling is natuurlijk een best geavanceerde behandeling, maar ook erg sterk effectieve behandeling. Er worden veel werkstoffen gebruikt, daarom is het zeker van belang dat we de huid eerst gaan voorbereiden met producten voor thuis. Deze producten worden altijd geadviseerd bij de eerste stap van het CB SkinTraject.

Start nu met de eerste stap!

Producten

CB Skincare traject

Wij zij de huidkliniek die samen met jou voor het optimale resultaat gaan!

Door middel van ons concept, het CB Skincare traject stellen wij geheel voor jou een persoonlijk behandelplan samen. Iedere huid is anders en verdient ook zijn eigen plan om verbetert te worden.

Het CB Skincare traject

 • Stap 1: Huidscan + consult

  Dit is je eerste afspraak van het gehele traject. Bij deze afspraak gaan we verschillende foto's van de huid maken door middel van onze huidscan. Daarnaast gaan we ook een vragenlijst met je doornemen. Door deze combinatie kan onze huidexpert jouw hele huid duidelijk in kaart brengen en een juist advies van producten, supplementen en behandelingen persoonlijk samenstellen voor jou.

  Start nu!
 • Stap 2: Producten

  Bij de huidscan zijn er producten geadviseerd. Deze producten geven jou al 70% resultaat van het optimale. Deze producten zijn persoonlijk samengesteld op jouw huid om het beste resultaat voor jou te behalen! Deze producten ga je dagelijks toepassen aan je routine, 's ochtends en 's avonds.

 • Stap 3: Behandelingen

  Ondertussen gebruik je nu minimaal 4 weken de geadviseerde producten. Je moet deze producten eerst minimaal 4 weken gebruiken om de huid voor te bereiden op de behandelingen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van actieve werkstoffen.

  Het behandeltraject is nu van start gegaan en dit zijn 6 behandelingen om de 2 weken. Dit is een kuurverband van behandelingen, omdat we hiermee het uiterst uit jouw huid gaan halen. Deze behandelingen worden ook persoonlijk samengesteld op jouw huid en kunnen bestaan uit peelings, microneedling of een combinatie hieruit.

 • Stap 4: Evalueren + resulteren

  Het traject van de behandelingen zijn voorbij en je gebruikt nu al 4 maanden de producten thuis, dus het is nu zeker tijd om alles even te evalueren en de resultaten wat we nu al behaald hebben te bekijken. Wij vinden deze afspraak van essentieel belang, want doordat jouw huid zo'n verandering is ondergaan, heeft jouw huid hoog waarschijnlijk andere producten nodig voor thuis. Deze gaat onze huidexpert dan opnieuw adviseren voor jou, om nog betere resultaten te behalen. Verder is het van belang dat je terug komt in de kliniek voor onderhoudsbehandelingen. Deze behandelingen raden wij aan om eens in de maand te ondergaan.